Страницы

суббота, 25 мая 2019 г.

Торт Баунті: райська насолода і дивовижний смак!

https://willbeua.com/kitchen/tort-baunti-raiska-nasoloda-i-divovizhnii-smak_16465/

 Торт Баунті: райська насолода і дивовижний смак! 23 травня 2019 р. 22:46 Торт «Баунті» готується з ніжним кремом і великою кількістю кокосової стружки, дуже схожий на однойменний батончик. Приготування займе не багато часу. На виході отримаємо шикарний десерт, який неодмінно порадує ніжністю і чудовим смаком, інформує Ukr.Media. Отже, приступаємо до приготування. Інгредієнти для коржа: Борошно — 200 гр. Какао — 3 ст. л. Яйце — 4 шт. Цукор — 200 гр. Розпушувач — 10г Для крему: Вершкове масло — 150 гр. Кокосова стружка — 200 гр. Молоко — 250 гр. Цукор — 150 гр. Приготування: Збиваємо яйця з цукром до білого кольору. Змішуємо борошно з какао та розпушувачем. Додаємо суміш з какао маленькими порціями до яєчної маси і акуратно перемішуємо лопаткою. Виливаємо тісто у форму, змащену маслом. Випікаємо корж при 180 С до готовності. Готуємо крем: у молоко додаємо масло і цукор, ставимо на вогонь. Потім додаємо кокосову стружку і перемішуємо. Доводимо до кипіння і варимо близько 15 хвилин на повільному вогні, помішуючи. Ділимо корж на дві частини, просочуємо вершками (за бажанням). Викладаємо крем на коржі і збираємо торт. Зверху поливаємо шоколадною глазур’ю і посипаємо кокосовою стружкою. Приємного апетиту! Поділитися

Більше тут: https://willbeua.com/kitchen/tort-baunti-raiska-nasoloda-i-divovizhnii-smak_16465/
© Все буде Україна

Комментариев нет:

Отправить комментарий