Страницы

вторник, 21 мая 2019 г.

Ідеальний класичний бісквіт випросила у подруги,

https://willbeua.com/news/retsept-viprosila-u-podrugi-iaka-zarobliaie-na-vipichtsi-idealnii-klasichnii-biskvit-gotuiu-tilki-tak_16404/?fbclid=IwAR1HXynRgTpfd3Bt9hxllnaZnU8MFzXVhFH4INAj1_XV-fieDb8BO-hyUvw

 https://www.facebook.com/ridna.uk/posts/2421422684605574

 https://willbeua.com/news/retsept-viprosila-u-podrugi-iaka-zarobliaie-na-vipichtsi-idealnii-klasichnii-biskvit-gotuiu-tilki-tak_16404/?fbclid=IwAR1HXynRgTpfd3Bt9hxllnaZnU8MFzXVhFH4INAj1_XV-fieDb8BO-hyUv


https://willbeua.com/news/retsept-viprosila-u-podrugi-iaka-zarobliaie-na-vipichtsi-idealnii-klasichnii-biskvit-gotuiu-tilki-tak_16404/?fbclid=IwAR1HXynRgTpfd3Bt9hxllnaZnU8MFzXVhFH4INAj1_XV-fieDb8BO-hyUvw
 Рецепт випросила у подруги, яка заробляє на випічці. Ідеальний класичний бісквіт готую тільки так. 22 травня 2019 р. 11:11 Чого тільки не роблять молоді господині, щоб спекти пишний бісквіт в духовці! Додають газовану воду, пиво, розпушувач, соду… Але примхлива випічка не піддається. Сьогодні «Отож» навчить тебе готувати найпростіший і дуже смачний торт – класичний бісквіт, який виходить завжди! Бісквіт класичний у духовці Щоб бісквіт вийшов рівним, пористим і повітряним, обов’язково просій борошно і не відкривай духовку під час випікан 6 яєць 150 г борошна вищого сорту 200 г цукрової пудри або цукру 1 ст. л. лимонного соку цедра половини лимона вершкове масло для змащування форми ПРИГОТУВАННЯ: 1. Два рази просій борошно через дрібне сито. 2. Відділи білки від жовтків. Для бісквіта знадобиться 5 жовтків і 6 білків. Яйця не повинні бути кімнатної температури. Охолоди їх перед тим, як збивати. 3. Дно форми змасти маслом і присип борошном. Можеш застелити пергаментом. 4. Збий білки з дрібкою солі в пишну піну з допомогою міксера. Додай половину цукру (пудри), лимонний сік і продовжуй збивати. 5. В окремому посуді розітри жовтки з цукром, що залишився (пудрою), і збий їх в білу піну. Додай цедру лимона або будь-який інший ароматизатор. 6. До жовтків додай збиті білки (не перемішуй!), а зверху просій борошно втретє й акуратно, лопаткою, перемішай тісто в одному напрямку – від низу до верху. У тісті повинні зберегтися бульбашки повітря. 7. Дуже швидко виклади тісто в форму і рівномірно розподіли так, щоб в середині було менше тіста, ніж по краях. 8. Форму з тістом помісти в духовку, розігріту до 160 градусів. Випікай одну годину. В цей час не відкривай дверцята духовки! Перевір готовність бісквіта дерев’яною паличкою або зубочисткою. 9. Дай бісквіту трохи охолонути у формі. Потім переверни догори дном, накрий м’яким бавовняним рушником і дай охолонути при кімнатній температурі. Так корж вийде м’яким і ніжним і не буде хрусткої скоринки по краях. 10. Остиглий бісквіт можна відразу подавати до чаю. А щоб швидко зібрати торт, розріж бісквіт на три коржі та змасти кожен будь-яким кремом або варенням. Бажаю тобі тільки вдалих результатів у приготуванні святкової випічки! Розкажи нам в коментарях, які секрети ти використовуєш для створення ідеального бісквіта. ОТОЖ Поділитися

Більше тут: https://willbeua.com/news/retsept-viprosila-u-podrugi-iaka-zarobliaie-na-vipichtsi-idealnii-klasichnii-biskvit-gotuiu-tilki-tak_16404/?fbclid=IwAR1HXynRgTpfd3Bt9hxllnaZnU8MFzXVhFH4INAj1_XV-fieDb8BO-hyUvw
© Все буде Україна
Рецепт випросила у подруги, яка заробляє на випічці. Ідеальний класичний бісквіт готую тільки так. 22 травня 2019 р. 11:11 Чого тільки не роблять молоді господині, щоб спекти пишний бісквіт в духовці! Додають газовану воду, пиво, розпушувач, соду… Але примхлива випічка не піддається. Сьогодні «Отож» навчить тебе готувати найпростіший і дуже смачний торт – класичний бісквіт, який виходить завжди! Бісквіт класичний у духовці Щоб бісквіт вийшов рівним, пористим і повітряним, обов’язково просій борошно і не відкривай духовку під час випікан 6 яєць 150 г борошна вищого сорту 200 г цукрової пудри або цукру 1 ст. л. лимонного соку цедра половини лимона вершкове масло для змащування форми ПРИГОТУВАННЯ: 1. Два рази просій борошно через дрібне сито. 2. Відділи білки від жовтків. Для бісквіта знадобиться 5 жовтків і 6 білків. Яйця не повинні бути кімнатної температури. Охолоди їх перед тим, як збивати. 3. Дно форми змасти маслом і присип борошном. Можеш застелити пергаментом. 4. Збий білки з дрібкою солі в пишну піну з допомогою міксера. Додай половину цукру (пудри), лимонний сік і продовжуй збивати. 5. В окремому посуді розітри жовтки з цукром, що залишився (пудрою), і збий їх в білу піну. Додай цедру лимона або будь-який інший ароматизатор. 6. До жовтків додай збиті білки (не перемішуй!), а зверху просій борошно втретє й акуратно, лопаткою, перемішай тісто в одному напрямку – від низу до верху. У тісті повинні зберегтися бульбашки повітря. 7. Дуже швидко виклади тісто в форму і рівномірно розподіли так, щоб в середині було менше тіста, ніж по краях. 8. Форму з тістом помісти в духовку, розігріту до 160 градусів. Випікай одну годину. В цей час не відкривай дверцята духовки! Перевір готовність бісквіта дерев’яною паличкою або зубочисткою. 9. Дай бісквіту трохи охолонути у формі. Потім переверни догори дном, накрий м’яким бавовняним рушником і дай охолонути при кімнатній температурі. Так корж вийде м’яким і ніжним і не буде хрусткої скоринки по краях. 10. Остиглий бісквіт можна відразу подавати до чаю. А щоб швидко зібрати торт, розріж бісквіт на три коржі та змасти кожен будь-яким кремом або варенням. Бажаю тобі тільки вдалих результатів у приготуванні святкової випічки! Розкажи нам в коментарях, які секрети ти використовуєш для створення ідеального бісквіта. ОТОЖ Поділитися

Більше тут: https://willbeua.com/news/retsept-viprosila-u-podrugi-iaka-zarobliaie-na-vipichtsi-idealnii-klasichnii-biskvit-gotuiu-tilki-tak_16404/?fbclid=IwAR1HXynRgTpfd3Bt9hxllnaZnU8MFzXVhFH4INAj1_XV-fieDb8BO-hyUvw
© Все буде Україна

Комментариев нет:

Отправить комментарий