Страницы

понедельник, 24 июня 2019 г.

ЯКЕ М’ЯСО КРАЩЕ ВЗЯТИ НА ШАШЛИК-готуемо

https://www.facebook.com/ridna.uk/posts/2493834477364394

Звичайно ж всі знають, як робити шашлик зі свинини, тут і розказувати нема чого. Але є кілька цікавих рецептів з іншого м’яса, які варти уваги. Тож, порада перша – якісне м’ясо краще купувати в хорошому супермаркеті. Бери тільки охолоджене: заморожене ніколи смачним і соковитим не вийде. Зараз я коротко розкажу про декілька видів м’яса і дам поради по їх приготуванню:
https://смачно.укр/yake-m-yaso-krashhe-vzyaty-na-shashlyk/
xn--80axeel2b.xn--j1amh
 
 
головна Друге ЯКЕ М’ЯСО КРАЩЕ ВЗЯТИ НА ШАШЛИК

ЯКЕ М’ЯСО КРАЩЕ ВЗЯТИ НА ШАШЛИК

 https://смачно.укр/yake-m-yaso-krashhe-vzyaty-na-shashlyk/?fbclid=IwAR3w0TDcQawex-UOvQd3KEvuVXYUr_oZ4B4dzhEct522aBpD6jYLVeII2as

4707
Звичайно ж всі знають, як робити шашлик зі свинини, тут і розказувати нема чого. Але є кілька цікавих рецептів з іншого м’яса, які варти уваги. Тож, порада перша – якісне м’ясо краще купувати в хорошому супермаркеті. Бери тільки охолоджене: заморожене ніколи смачним і соковитим не вийде. Зараз я коротко розкажу про декілька видів м’яса і дам поради по їх приготуванню:

Ягня: корейка на кістці. Головне правило: не можна пересушувати. Приправа: розмарин або спеціальні спеції  для м’яса які продають у відповідному відділку того ж супермаркету вони дадуть незвичайний смак. Соус: кисло-солодкий, можна з додаванням м’яти. Ділити м’ясо найпростіше по ребрах. Смажити на барабекю до  скоринки. Швидко і зручно.
Рібай. Головне правило: не можна пересушувати. Приправа: сіль, перець. Ідеальна прожарка: медіум, з рожевим соком. Для перевірки готовності можеш зробити надріз.
Інструкція: якщо готуєш барбекю для великої компанії, візьми важкий шматок м’яса (наприклад, 2,5 кг) і помісти його на углі. Перед запіканням ти можеш зафаршировати його (зробити начинку з моркви, стебла селери, часнику), намаж Рібай зернистої гірчицею і загорни його в фольгу. Час приготування: від 45 хвилин до 2 годин. В кінці запікання ти можеш розірвати фольгу і викласти його на решітку на вугілля для того, щоб з’явилася гарна скоринка.

Оленина. Головним правилом знову стає “не пересушити”. В якості приправи використовуй сіль, перець, оливкову олію, чебрець. Інструкція: Філе вагою 100 грам обсмажити на решітці з обох боків до рум’яної скоринки. Час запікання буде залежати від тієї прожарювання, яке ти хочеш. Можна обсмажити м’ясо до рожевого соку, нехай навіть в ньому буде трохи крові. Хорошим соусом до оленини стане той, що містить ягоди.

Яловичина. Щодо цього м’яса, популярного в будь-якій кухні, дам одну просту пораду: якщо яловичина жорстка, то зроби для неї маринад з ківі. Потри фрукт на тертці, потім виклади в одну ємність з м’ясом і залиш його на дві години.
Смачного!
Дивись також п’ять економ ідей для пікнику
Готуйте з нами і все буде смачно!

Комментариев нет:

Отправить комментарий