https://willbeua.com/news/neshkidlivii-retsept-liubliu-taki-rechi-perestala-smazhiti-kabachki-kruzhechkami-i-zabula-pro-oladki_17409/?fbclid=IwAR2If6ApZp6vZT0cNUNnRGde8Jc61Yapw5jO78pNs3WoHJ6NZT93FRBbQXA
Нешкідливий рецепт (люблю такі речі), перестала смажити кабачки кружечками і забула про оладки 25 червня 2019 р. 00:04 Якщо тобі не хочеться смажити кабачки, а інші рецепти здаються дуже складними, не переймайся, вихід є! Спробуй приготувати хрусткі кабачкові палички з сиром в духовці. Ніяких пателень і довгого стояння біля плити! Смачно і в гарячому, і в холодному вигляді Страви з кабачків в духовці Сьогодні «Отож» розповість тобі про два прості рецепти кабачків у духовці. Ці страви смачні, корисні і дієтичні. Соковиті, духмяні брусочки з хрусткою скоринкою – знахідка для тих, хто сидить на дієті. А за смаком – кращі смажених. Кабачки зі спеціями в духовці Складові: 3-4 молодих кабачка 1 ч. л. паприки 3 зубчики часнику 1 ч. л. солі 1 ч. л. рослинної олії 50 г твердого сиру Приготування: 1. Кабачки наріж брусочками довжиною 5 см, посоли, додай рослинної олії. 2. В окремому посуді змішай рослинну олію, спеції, тертий сир і рубаний часник. Вмочи кабачки в паніруванні і виклади на деко або решітку духовки. 3. Випікай кабачки в духовці, розігрітій до 200 градусів, 15-20 хвилин. 4. Подавай закуску гарячою з соусом зі сметани або йогурту. Смачного! Хрусткі кабачки в сухарях в духовці Складові: 2-3 молодих кабачки 1 ч. л. солі 1 ст. л. борошна 1 ст. панірувальних сухарів або кунжуту 2 яйця 1 ст. л. сметани 0,5 ч. л. хмелі-сунелі 0,5 ч. л. куркуми 0,5 ч. л. сухого часнику Приготування: 1. Наріж кабачки невеликими брусочками. Посоли та дай постояти 15 хвилин. Потім злий рідину і прибери залишки вологи паперовим рушником. 2. Просушені кабачки склади в пакет і змішай з борошном. 3. Сухарі або кунжут змішай зі спеціями. 4. Збий яйця зі сметаною і дрібкою солі. 5. По черзі вмочи кабачки в яйце, потім добре обваляй в сухарях. 6. Виклади паніровані кабачки на деко і запікай в духовці, розігрітій до 220 градусів, в режимі конвекції 15 хвилин. Якщо у твоїй духовці немає обдування, запікай кабачки 5-7 хвилин з одного боку, потім дістань, переверни на іншу сторону і відправ у духовку ще на 5 хвилин. 7. Подавай хрусткі кабачки зі сметаною або часниковим соусом. Смачного! Ця корисна низькокалорійна закуска готується до смішного просто і надзвичайно швидко: нарізала, обваляла, запекла – і готово! Дієтичні кабачкові палички фрі їстимуть всі і з превеликим задоволенням. Відмінний варіант перекусу для тих, хто сидить на дієті! Сподобався рецепт? Тоді розкажи друзям, як приготувати смачні кабачки з сиром і часником в духовці. otozh.com.ua Поділитися
Більше тут: https://willbeua.com/news/neshkidlivii-retsept-liubliu-taki-rechi-perestala-smazhiti-kabachki-kruzhechkami-i-zabula-pro-oladki_17409/?fbclid=IwAR2If6ApZp6vZT0cNUNnRGde8Jc61Yapw5jO78pNs3WoHJ6NZT93FRBbQXA
© Все буде Україна
Нешкідливий рецепт
(люблю такі речі), перестала смажити кабачки кружечками і забула про
оладки
25 червня 2019 р. 00:04
Якщо тобі не хочеться смажити кабачки, а інші рецепти здаються дуже
складними, не переймайся, вихід є! Спробуй приготувати хрусткі кабачкові
палички з сиром в духовці. Ніяких пателень і довгого стояння біля
плити! Смачно і в гарячому, і в холодному вигляді
Страви з кабачків в духовці
Сьогодні «Отож» розповість тобі про два прості рецепти кабачків у
духовці. Ці
страви смачні, корисні і дієтичні.
Соковиті, духмяні брусочки з хрусткою скоринкою – знахідка для тих, хто
сидить
на дієті. А за смаком – кращі смажених.
Кабачки зі спеціями в духовці
Складові:
3-4 молодих кабачка
1 ч. л. паприки
3 зубчики часнику
1 ч. л. солі
1 ч. л. рослинної олії
50 г твердого сиру
Приготування:
1. Кабачки наріж брусочками довжиною 5 см, посоли, додай рослинної олії.
2. В окремому посуді змішай рослинну олію, спеції, тертий сир і рубаний
часник.
Вмочи кабачки в паніруванні і виклади на деко або решітку духовки.
3. Випікай кабачки в духовці, розігрітій до 200 градусів, 15-20 хвилин.
4. Подавай закуску гарячою з соусом зі сметани або йогурту. Смачного!
Хрусткі кабачки в сухарях в духовці
Складові:
2-3 молодих кабачки
1 ч. л. солі
1 ст. л. борошна
1 ст. панірувальних сухарів або кунжуту
2 яйця
1 ст. л. сметани
0,5 ч. л. хмелі-сунелі
0,5 ч. л. куркуми
0,5 ч. л. сухого часнику
Приготування:
1. Наріж кабачки невеликими брусочками. Посоли та дай постояти 15
хвилин. Потім злий рідину і прибери залишки вологи паперовим рушником.
2. Просушені кабачки склади в пакет і змішай з борошном.
3. Сухарі або кунжут змішай зі спеціями.
4. Збий яйця зі сметаною і дрібкою солі.
5. По черзі вмочи кабачки в яйце, потім добре обваляй в сухарях.
6. Виклади паніровані кабачки на деко і запікай в духовці, розігрітій до
220
градусів, в режимі конвекції 15 хвилин. Якщо у твоїй духовці немає
обдування,
запікай кабачки 5-7 хвилин з одного боку, потім дістань, переверни на
іншу
сторону і відправ у духовку ще на 5 хвилин.
7. Подавай хрусткі кабачки зі сметаною або часниковим соусом. Смачного!
Ця корисна низькокалорійна закуска готується до смішного просто і
надзвичайно швидко: нарізала, обваляла, запекла – і готово!
Дієтичні кабачкові палички фрі їстимуть всі і з превеликим задоволенням.
Відмінний варіант перекусу для тих, хто сидить на дієті!
Сподобався рецепт? Тоді розкажи друзям, як приготувати смачні кабачки з
сиром і часником в духовці.
otozh.com.ua
Поділитися
Більше тут: https://willbeua.com/news/neshkidlivii-retsept-liubliu-taki-rechi-perestala-smazhiti-kabachki-kruzhechkami-i-zabula-pro-oladki_17409/?fbclid=IwAR2If6ApZp6vZT0cNUNnRGde8Jc61Yapw5jO78pNs3WoHJ6NZT93FRBbQXA
© Все буде Україна
Більше тут: https://willbeua.com/news/neshkidlivii-retsept-liubliu-taki-rechi-perestala-smazhiti-kabachki-kruzhechkami-i-zabula-pro-oladki_17409/?fbclid=IwAR2If6ApZp6vZT0cNUNnRGde8Jc61Yapw5jO78pNs3WoHJ6NZT93FRBbQXA
© Все буде Україна
Комментариев нет:
Отправить комментарий