Рецепт японського салату
Інгредієнти:
Сир тофу- 200 г
Кукурудза- 200 г
Огірок- 2 шт
Пекінська капуста- 200 г
Рис басматі відварений- 200 г
Сезан- 1 ст ложка
Чорний кунжут- 1 ч ложка
Чорна сіль, чорний перець мелений
Кеш'ю- 1 склянка ( для майонезу)
Вода - пів склянки
Лимонний сік- 1 ч ложка
Інгредієнти:
Сир тофу- 200 г
Кукурудза- 200 г
Огірок- 2 шт
Пекінська капуста- 200 г
Рис басматі відварений- 200 г
Сезан- 1 ст ложка
Чорний кунжут- 1 ч ложка
Чорна сіль, чорний перець мелений
Кеш'ю- 1 склянка ( для майонезу)
Вода - пів склянки
Лимонний сік- 1 ч ложка
Приготування:
Порізати сир тофу невеличкими смужками та підсмажити в улюблених спеціях до золотистої скоринки. Нарізати капусту смужками, а огірки так само як тофу.
Готуємо соус. Замочуємо на ніч кеш'ю, вранці зливаємо воду в якій замочували, пересипаємо кеш'ю в чашу потужного блендера, наливаємо пів склянки свіжої води, солимо за смаком, додаємо лимонний сік та блендуємо до однорідної маси.
В глибоку тарілку кладемо смажений сир тофу, пекінку, огірки, відварений рис, кукурудзу відварену, спеції, сезам та кеш'ю соус, все перемішуємо, перекладаємо в салатницю та прикрашаємо чорним кунжутом.
Смачного!!
Замовити сир тофу можна тут https://zelenakorova.com.ua/uk/kupyty/
Порізати сир тофу невеличкими смужками та підсмажити в улюблених спеціях до золотистої скоринки. Нарізати капусту смужками, а огірки так само як тофу.
Готуємо соус. Замочуємо на ніч кеш'ю, вранці зливаємо воду в якій замочували, пересипаємо кеш'ю в чашу потужного блендера, наливаємо пів склянки свіжої води, солимо за смаком, додаємо лимонний сік та блендуємо до однорідної маси.
В глибоку тарілку кладемо смажений сир тофу, пекінку, огірки, відварений рис, кукурудзу відварену, спеції, сезам та кеш'ю соус, все перемішуємо, перекладаємо в салатницю та прикрашаємо чорним кунжутом.
Смачного!!
Замовити сир тофу можна тут https://zelenakorova.com.ua/uk/kupyty/
Комментариев нет:
Отправить комментарий