https://1540.com.ua/news/pliatsok-vishneva-fantaziia_12098/?fbclid=IwAR3sYc3GH-2BmIen7cp5eiKSiOoZqHA66MCLJGywcePFH2pk3vir2U9fZXQ
Пляцок “Вишнева фантазія” 15 січня 2019 р. 16:51 Пляцок “Вишнева фантазія” Інгредієнти для бісквіта: 5 яєць 1 склянка цукру 1/2 склянки маку 1 склянка борошна 2 чайні ложки олії 2 чайні ложки розпушувача 2 столові ложки гарячої води Крем: 5 яєчних жовтків 250 г вершкового масла 1/2 л молока 1/2 склянки цукру 16 г ванільного цукру 1/2 склянки борошна Вишневе желе: 1 склянка вишневого соку (у мене компот) 1 1/2 склянки води 2 шт вишневих желе вишні морожені без кісточок (у мене 1 чашка) Приготування: Відокремити білки від жовтків. В окремій мисці збити білок з дрібкою солі. В окремій мисці змішайте яєчні жовтки з олією і водою. Просіяти борошно з розпушувачем. До майже збитих білків по частинах додати цукор. Збити до високих піків. Далі додайте яєчні жовтки, перемішайте, додайте борошно зрозпушувачем і в самому кінці мак. Форма 24 х 35 см, викладена папером для випічки. Випікати близько 35 хв. Охолодити і розрізати на 2 коржі. Крем: Зварити заварний крем. Охолодити. Збити з маслом Желе: вишневий сік і воду довести до кипіння, вимкнути і додати два желе, перемішати. Коли желе починає тверднути повільно додайте вишню, і акуратно вилийте на корж (коли деле буде майже густим) Поставте в холодильник. Один корж намазати кремом, на нього покласти другий корж з желе (желе вниз). Залити шоколадною глазур’ю. Смачного! Джерело Поділитися новиною Коментарі (0) Авторизація Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі
Більше тут: https://1540.com.ua/news/pliatsok-vishneva-fantaziia_12098/?fbclid=IwAR3sYc3GH-2BmIen7cp5eiKSiOoZqHA66MCLJGywcePFH2pk3vir2U9fZXQ
© Від Тарнополя
Пляцок “Вишнева фантазія” 15 січня 2019 р. 16:51 Пляцок “Вишнева фантазія” Інгредієнти для бісквіта: 5 яєць 1 склянка цукру 1/2 склянки маку 1 склянка борошна 2 чайні ложки олії 2 чайні ложки розпушувача 2 столові ложки гарячої води Крем: 5 яєчних жовтків 250 г вершкового масла 1/2 л молока 1/2 склянки цукру 16 г ванільного цукру 1/2 склянки борошна Вишневе желе: 1 склянка вишневого соку (у мене компот) 1 1/2 склянки води 2 шт вишневих желе вишні морожені без кісточок (у мене 1 чашка) Приготування: Відокремити білки від жовтків. В окремій мисці збити білок з дрібкою солі. В окремій мисці змішайте яєчні жовтки з олією і водою. Просіяти борошно з розпушувачем. До майже збитих білків по частинах додати цукор. Збити до високих піків. Далі додайте яєчні жовтки, перемішайте, додайте борошно зрозпушувачем і в самому кінці мак. Форма 24 х 35 см, викладена папером для випічки. Випікати близько 35 хв. Охолодити і розрізати на 2 коржі. Крем: Зварити заварний крем. Охолодити. Збити з маслом Желе: вишневий сік і воду довести до кипіння, вимкнути і додати два желе, перемішати. Коли желе починає тверднути повільно додайте вишню, і акуратно вилийте на корж (коли деле буде майже густим) Поставте в холодильник. Один корж намазати кремом, на нього покласти другий корж з желе (желе вниз). Залити шоколадною глазур’ю. Смачного! Джерело Поділитися новиною Коментарі (0) Авторизація Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі
Більше тут: https://1540.com.ua/news/pliatsok-vishneva-fantaziia_12098/?fbclid=IwAR3sYc3GH-2BmIen7cp5eiKSiOoZqHA66MCLJGywcePFH2pk3vir2U9fZXQ
© Від Тарнополя
Пляцок “Вишнева
фантазія”
15 січня 2019 р. 16:51
Пляцок “Вишнева фантазія”
Інгредієнти для бісквіта:
5 яєць
1 склянка цукру
1/2 склянки маку
1 склянка борошна
2 чайні ложки олії
2 чайні ложки розпушувача
2 столові ложки гарячої води
Крем:
5 яєчних жовтків
250 г вершкового масла
1/2 л молока
1/2 склянки цукру
16 г ванільного цукру
1/2 склянки борошна
Вишневе желе:
1 склянка вишневого соку (у мене компот)
1 1/2 склянки води
2 шт вишневих желе
вишні морожені без кісточок (у мене 1 чашка)
Приготування:
Відокремити білки від жовтків. В окремій мисці збити білок з дрібкою
солі. В окремій мисці змішайте яєчні жовтки з олією і водою. Просіяти
борошно з розпушувачем. До майже збитих білків по частинах додати цукор.
Збити до високих піків. Далі додайте яєчні жовтки, перемішайте,
додайте борошно зрозпушувачем і в самому кінці мак. Форма 24 х 35 см,
викладена папером для випічки. Випікати близько 35 хв. Охолодити і
розрізати на 2 коржі.
Крем: Зварити заварний крем. Охолодити. Збити з маслом
Желе: вишневий сік і воду довести до кипіння, вимкнути і додати два
желе, перемішати. Коли желе починає тверднути повільно додайте вишню, і
акуратно вилийте на корж (коли деле буде майже густим)
Поставте в холодильник.
Один корж намазати кремом, на нього покласти другий корж з желе (желе
вниз). Залити шоколадною глазур’ю. Смачного!
Джерело
Поділитися новиною
Коментарі (0)
Більше тут: https://1540.com.ua/news/pliatsok-vishneva-fantaziia_12098/?fbclid=IwAR3sYc3GH-2BmIen7cp5eiKSiOoZqHA66MCLJGywcePFH2pk3vir2U9fZXQ
© Від Тарнополя до Тернополя
Більше тут: https://1540.com.ua/news/pliatsok-vishneva-fantaziia_12098/?fbclid=IwAR3sYc3GH-2BmIen7cp5eiKSiOoZqHA66MCLJGywcePFH2pk3vir2U9fZXQ
© Від Тарнополя до Тернополя
Комментариев нет:
Отправить комментарий