12
 рецептів страв зі шпинатом
http://picantecooking.com/ua/collections/12-retseptiv-strav-zi-shpinatom/
Шпинат - це одна з найкорисніших зелених рослин. Шпинат багатий залізом,
 кальцієм, магнієм та вітамінами А, С і Е, а ще він містить багато 
клітковини, що сприяє покращенню роботи кишківника. Але, чим довше 
шпинат лежить, тим менше в ньому корисних речовин, тому споживати його 
краще якнайшвидше. За легендою, королева Франції, Катерина Медічі, що 
була родом з Флоренції, споживала шпинат щодня і тому, у французькій 
кухні навіть закріпилась особливе означення для страв зі шпинатом, 
по-флорентійськи, як наприклад яйця по-флорентійськи.
Свіжий шпинат на 90% складається з води, цим пояснюється суттєве 
зменшення в об'ємі шпинату при термічній обробці. У всіх рецептах страв 
зі шпинатом, де він піддається термічній обробці, свіжий шпинат можна 
замінити мороженим.
На нашому кулінарному сайті Ви знайдете безліч рецептів зі шпинатом, як 
класичних так і авторських, які допоможуть ввести шпинат в раціон 
цікаво. Пропонуємо Вам підбірку 12 цікавих рецептів страв зі шпинатом. 
Страви зі шпинатом яскраві та поживні.

17
Вітаю Вас на відеоканалі Picantecooking!
Нарешті записали і вступне відео! 
Дякую Всім за підтримку та за натхнення! 
Підписуйтесь на мій кулінарний відеоканал і будемо готувати разом!
https://www.youtube.com/channel/UCcesvCLufa6q_1cH0VnYclA

49
6

 
Комментариев нет:
Отправить комментарий