12
рецептів страв зі шпинатом
http://picantecooking.com/ua/collections/12-retseptiv-strav-zi-shpinatom/
Шпинат - це одна з найкорисніших зелених рослин. Шпинат багатий залізом,
кальцієм, магнієм та вітамінами А, С і Е, а ще він містить багато
клітковини, що сприяє покращенню роботи кишківника. Але, чим довше
шпинат лежить, тим менше в ньому корисних речовин, тому споживати його
краще якнайшвидше. За легендою, королева Франції, Катерина Медічі, що
була родом з Флоренції, споживала шпинат щодня і тому, у французькій
кухні навіть закріпилась особливе означення для страв зі шпинатом,
по-флорентійськи, як наприклад яйця по-флорентійськи.
Свіжий шпинат на 90% складається з води, цим пояснюється суттєве
зменшення в об'ємі шпинату при термічній обробці. У всіх рецептах страв
зі шпинатом, де він піддається термічній обробці, свіжий шпинат можна
замінити мороженим.
На нашому кулінарному сайті Ви знайдете безліч рецептів зі шпинатом, як
класичних так і авторських, які допоможуть ввести шпинат в раціон
цікаво. Пропонуємо Вам підбірку 12 цікавих рецептів страв зі шпинатом.
Страви зі шпинатом яскраві та поживні.
17
Вітаю Вас на відеоканалі Picantecooking!
Нарешті записали і вступне відео!
Дякую Всім за підтримку та за натхнення!
Підписуйтесь на мій кулінарний відеоканал і будемо готувати разом!
https://www.youtube.com/channel/UCcesvCLufa6q_1cH0VnYclA
49
6
Комментариев нет:
Отправить комментарий