https://willbeua.com/news/svekrukha-moia-naikrashcha-gospodinia-na-use-selo-kvasheni-pomidori-iak-v-bochtsi-vona-gotuie-po-osoblivomu-tsei-retsept-nemaie-rivnikh-usi-podrugi-vzhe-gotuiut-tilki-tak_15042/?fbclid=IwAR1TZxU0AgvZnFjCYWUQ7WvKlXB8pvQvdmmd0YLX4z1J5zYobrilVAdt7SU
Свекруха моя – найкраща господиня на усе село! Квашені помідори як в бочці вона готує по-осoбливому! Цeй рецепт немає рівних! Усі подруги вже готують тільки так! 19 квітня 2019 р. 09:10 Свекруха моя – найкраща господиня на усе село! Квашені помідори як в бочці вона готує по-особливому! Цей рецепт немає рівних! Усі подруги вже готують тільки так! Помідори і огірки – наше все, а в квашеному вигляді вони не просто набувають абсолютно нового, досконалого смаку, але і зберігаються довгий час. Особливо приємно взяти з собою трохи квашених томатів на природу, до м’ясних страв, приготованих на вогнищі: печеної картоплі, шашлику, юшки, плову і каш. Всі рецепти помідорів по-своєму гарні, але з цим не порівняти. Можливо, вся справа в додаванні гірчиці, листя з плодових дерев і кущів. Кажуть, за таким рецептом готували бочкові помідори, а ми розповімо вам про те, як приготувати квашені помідори в звичайних банках. Складові: помідор – 1,5 кг кріп – 1 шт. листя вишні за смаком листя хрону за смаком листя смородини за смаком цукор – 2 ст. л. сіль – 2 ст. л. гірчичний порошок – 2 ст. л. часник – 3 зуб. чорний перець (горошком) за смаком. Приготування: 1.Помийте помідори, сполосніть листя і підготуйте простерилізовану трилітрову банку. 2. На дно банки покладіть листя хрону, вишні та смородини. Потім покладіть парасольку кропу, часник і чорний перець. 3. Заповніть банку помідорами наполовину, потім засипте сіль, перець і гірчичний порошок. Покладіть помідори, що залишилися, залийте їх водою і закрийте банку капроновою кришкою. 4. Гарненько струсіть банку, щоб всі інгредієнти перемішалися. Потім відкрийте кришку і залиште помідори на 3 дні при кімнатній температурі. 5. Після трьох днів закрийте банку і приберіть її в темне прохолодне місце на 2-3 тижні. Це той самий випадок, коли в рецепті немає нічого зайвого. Квашені помідори – гідна альтернатива консервації. Вони підходять до будь-якої м’ясної страви і ситного гарніру, а тому цей спосіб приготування томатів приживеться в будь-якому будинку. Хочете перевірити? Поділіться цим рецептом з друзями! Смачного!
Більше тут: https://willbeua.com/news/svekrukha-moia-naikrashcha-gospodinia-na-use-selo-kvasheni-pomidori-iak-v-bochtsi-vona-gotuie-po-osoblivomu-tsei-retsept-nemaie-rivnikh-usi-podrugi-vzhe-gotuiut-tilki-tak_15042/?fbclid=IwAR1TZxU0AgvZnFjCYWUQ7WvKlXB8pvQvdmmd0YLX4z1J5zYobrilVAdt7SU
© Все буде Україна
Свекруха моя – найкраща господиня на усе село! Квашені помідори як в бочці вона готує по-осoбливому! Цeй рецепт немає рівних! Усі подруги вже готують тільки так! 19 квітня 2019 р. 09:10 Свекруха моя – найкраща господиня на усе село! Квашені помідори як в бочці вона готує по-особливому! Цей рецепт немає рівних! Усі подруги вже готують тільки так! Помідори і огірки – наше все, а в квашеному вигляді вони не просто набувають абсолютно нового, досконалого смаку, але і зберігаються довгий час. Особливо приємно взяти з собою трохи квашених томатів на природу, до м’ясних страв, приготованих на вогнищі: печеної картоплі, шашлику, юшки, плову і каш. Всі рецепти помідорів по-своєму гарні, але з цим не порівняти. Можливо, вся справа в додаванні гірчиці, листя з плодових дерев і кущів. Кажуть, за таким рецептом готували бочкові помідори, а ми розповімо вам про те, як приготувати квашені помідори в звичайних банках. Складові: помідор – 1,5 кг кріп – 1 шт. листя вишні за смаком листя хрону за смаком листя смородини за смаком цукор – 2 ст. л. сіль – 2 ст. л. гірчичний порошок – 2 ст. л. часник – 3 зуб. чорний перець (горошком) за смаком. Приготування: 1.Помийте помідори, сполосніть листя і підготуйте простерилізовану трилітрову банку. 2. На дно банки покладіть листя хрону, вишні та смородини. Потім покладіть парасольку кропу, часник і чорний перець. 3. Заповніть банку помідорами наполовину, потім засипте сіль, перець і гірчичний порошок. Покладіть помідори, що залишилися, залийте їх водою і закрийте банку капроновою кришкою. 4. Гарненько струсіть банку, щоб всі інгредієнти перемішалися. Потім відкрийте кришку і залиште помідори на 3 дні при кімнатній температурі. 5. Після трьох днів закрийте банку і приберіть її в темне прохолодне місце на 2-3 тижні. Це той самий випадок, коли в рецепті немає нічого зайвого. Квашені помідори – гідна альтернатива консервації. Вони підходять до будь-якої м’ясної страви і ситного гарніру, а тому цей спосіб приготування томатів приживеться в будь-якому будинку. Хочете перевірити? Поділіться цим рецептом з друзями! Смачного!
Більше тут: https://willbeua.com/news/svekrukha-moia-naikrashcha-gospodinia-na-use-selo-kvasheni-pomidori-iak-v-bochtsi-vona-gotuie-po-osoblivomu-tsei-retsept-nemaie-rivnikh-usi-podrugi-vzhe-gotuiut-tilki-tak_15042/?fbclid=IwAR1TZxU0AgvZnFjCYWUQ7WvKlXB8pvQvdmmd0YLX4z1J5zYobrilVAdt7SU
© Все буде Україна
Свекруха моя – найкраща
господиня на усе село! Квашені помідори як в бочці вона готує
по-осoбливому! Цeй рецепт немає рівних! Усі подруги вже готують тільки
так!
19 квітня 2019 р. 09:10
Свекруха моя – найкраща господиня на усе село! Квашені помідори як в
бочці вона готує по-особливому! Цей рецепт немає рівних! Усі подруги вже
готують тільки так! Помідори і огірки – наше все, а в квашеному вигляді
вони не просто набувають абсолютно нового, досконалого смаку, але і
зберігаються довгий час. Особливо приємно взяти з собою трохи квашених
томатів на природу, до м’ясних страв, приготованих на вогнищі: печеної
картоплі, шашлику, юшки, плову і каш.
Всі рецепти помідорів по-своєму гарні, але з цим не порівняти. Можливо,
вся справа в додаванні гірчиці, листя з плодових дерев і кущів.
Кажуть, за таким рецептом готували бочкові помідори, а ми розповімо вам
про те, як приготувати квашені помідори в звичайних банках.
Складові:
помідор – 1,5 кг
кріп – 1 шт.
листя вишні за смаком
листя хрону за смаком
листя смородини за смаком
цукор – 2 ст. л.
сіль – 2 ст. л.
гірчичний порошок – 2 ст. л.
часник – 3 зуб.
чорний перець (горошком) за смаком.
Приготування:
1.Помийте помідори, сполосніть листя і підготуйте простерилізовану
трилітрову банку.
2. На дно банки покладіть листя хрону, вишні та смородини. Потім
покладіть парасольку кропу, часник і чорний перець.
3. Заповніть банку помідорами наполовину, потім засипте сіль, перець і
гірчичний порошок. Покладіть помідори, що залишилися, залийте їх водою і
закрийте банку капроновою кришкою.
4. Гарненько струсіть банку, щоб всі інгредієнти перемішалися. Потім
відкрийте кришку і залиште помідори на 3 дні при кімнатній температурі.
5. Після трьох днів закрийте банку і приберіть її в темне прохолодне
місце на 2-3 тижні.
Це той самий випадок, коли в рецепті немає нічого зайвого.
Квашені помідори – гідна альтернатива консервації. Вони підходять до
будь-якої м’ясної страви і ситного гарніру, а тому цей спосіб
приготування томатів приживеться в будь-якому будинку. Хочете
перевірити? Поділіться цим рецептом з друзями!
Смачного!
Більше тут: https://willbeua.com/news/svekrukha-moia-naikrashcha-gospodinia-na-use-selo-kvasheni-pomidori-iak-v-bochtsi-vona-gotuie-po-osoblivomu-tsei-retsept-nemaie-rivnikh-usi-podrugi-vzhe-gotuiut-tilki-tak_15042/?fbclid=IwAR1TZxU0AgvZnFjCYWUQ7WvKlXB8pvQvdmmd0YLX4z1J5zYobrilVAdt7SU
© Все буде Україна
Більше тут: https://willbeua.com/news/svekrukha-moia-naikrashcha-gospodinia-na-use-selo-kvasheni-pomidori-iak-v-bochtsi-vona-gotuie-po-osoblivomu-tsei-retsept-nemaie-rivnikh-usi-podrugi-vzhe-gotuiut-tilki-tak_15042/?fbclid=IwAR1TZxU0AgvZnFjCYWUQ7WvKlXB8pvQvdmmd0YLX4z1J5zYobrilVAdt7SU
© Все буде Україна
Комментариев нет:
Отправить комментарий