https://willbeua.com/news/naikrashchii-pliatsok-velikodnii-prosto-megasmachnii-pechete-odin-korzh-a-otrimuiete-feierverk-smakiv-shokoladnii-biskvit-sirnii-mus-z-tsitrinovoiu-notkoiu-makovo-gorikhovii-prosharok-i-krem-z-led-vidchutnim_15373/?fbclid=IwAR17gF9nBMaROpOWvMcqKWVw_T8Faed8xVMp7QlvDsrP2rnQeNPsqQWd05I
Найкращий Пляцок «Великодній». Просто мегасмачний! Печете один корж, а отримуєте феєрверк смаків: шоколадний бісквіт, сирний мус з цитриновою ноткою, маково-горіховий прошарок і крем з ледь відчутним 24 квітня 2019 р. 22:58 Найкращий Пляцок «Великодній». Просто мегасмачний! Печете один корж, а отримуєте феєрверк смаків: шоколадний бісквіт, сирний мус з цитриновою ноткою, маково-горіховий прошарок і крем з ледь відчутним ароматом кави! Просто мрія! А готується дуже просто! Пляцок «Зебра» Для макового шару: 200 г маку, 2 яйця, 4 ст. ложки цукру, 25 г родзинок, 8–10 горіхів, 1 ст. ложка апельсинових цукатів або цедра 0,5 апельсина. Для сирного шару: 500 г сиру, 2 ст. ложки сметани, 1 п. ванільного пудингу, 3 ст. ложки апельсинових цукатів або цедра 0,5 апельсина, 100 г родзинок, 3 яйця, 6 ст. ложок цукру. Читайте також: Вчора ввечері свекруха просто взяла мило та соду і вже вранці ми всі жили по-новому! Невже цe все було так просто! Хочу усім про цe розповісти! Адже я про цe не знала раніше! Для шоколадного шару: 4 яйця, 8 ст. ложок борошна, 4 ст. ложки какао, 0,7 ч. ложки соди, дрібка солі, 6 ст. ложок цукру. Для крему: 300 г сметани, 1 ч. ложка розчинної кави, 1 яйце, 1 ч. ложка борошна, 7 ст. ложок цукру, 300 г масла. Сир змолоти (на м’ясорубці або блендером або перетерти через сито) розтерти зі сметаною і цукром, додати збuті у піну яйця, цукати, пудинг і родзинки, розтерти до однорідної маси. Мак запарити і тричі змолоти на м’ясорубці з горіхами, додати родзинки, цукати (цедру), цукор і збиті яйця, вимішати. Форму 28х34 см вистелити пекарським папером. Викласти макову масу, зверху – сирну, залити все шоколадною. Для шоколадної маси яйця збuти з цукром (міксером 5–6 хв), акуратно ложкою вимішати з просіяним борошном, какао і розпушувачем. Випікати 35–40 хв при 190 ºС. Остиглий корж перевернути на папір, посипаний цукром, і зняти з верхнього коржа папір. Для крему сметану розмішати з яйцем, кавою, борошном і цукром, заварити до густої маси, остудити. Збuти масло, по ложці додаючи заварну масу. Корж розрізати поздовж на 2 частини. На одну частину (маком догори) намазати крем. Зверху покласти другу частину (маком донизу). Верх і боки змастити кремом. Для прикраси можна взяти 50 г шоколаду, покласти у торбинку, розтопити у гарячій воді або мікрохвильовці, зрізати кутик і полити смужками.
Більше тут: https://willbeua.com/news/naikrashchii-pliatsok-velikodnii-prosto-megasmachnii-pechete-odin-korzh-a-otrimuiete-feierverk-smakiv-shokoladnii-biskvit-sirnii-mus-z-tsitrinovoiu-notkoiu-makovo-gorikhovii-prosharok-i-krem-z-led-vidchutnim_15373/?fbclid=IwAR17gF9nBMaROpOWvMcqKWVw_T8Faed8xVMp7QlvDsrP2rnQeNPsqQWd05I
© Все буде Україна
Найкращий Пляцок «Великодній». Просто мегасмачний! Печете один корж, а отримуєте феєрверк смаків: шоколадний бісквіт, сирний мус з цитриновою ноткою, маково-горіховий прошарок і крем з ледь відчутним 24 квітня 2019 р. 22:58 Найкращий Пляцок «Великодній». Просто мегасмачний! Печете один корж, а отримуєте феєрверк смаків: шоколадний бісквіт, сирний мус з цитриновою ноткою, маково-горіховий прошарок і крем з ледь відчутним ароматом кави! Просто мрія! А готується дуже просто! Пляцок «Зебра» Для макового шару: 200 г маку, 2 яйця, 4 ст. ложки цукру, 25 г родзинок, 8–10 горіхів, 1 ст. ложка апельсинових цукатів або цедра 0,5 апельсина. Для сирного шару: 500 г сиру, 2 ст. ложки сметани, 1 п. ванільного пудингу, 3 ст. ложки апельсинових цукатів або цедра 0,5 апельсина, 100 г родзинок, 3 яйця, 6 ст. ложок цукру. Читайте також: Вчора ввечері свекруха просто взяла мило та соду і вже вранці ми всі жили по-новому! Невже цe все було так просто! Хочу усім про цe розповісти! Адже я про цe не знала раніше! Для шоколадного шару: 4 яйця, 8 ст. ложок борошна, 4 ст. ложки какао, 0,7 ч. ложки соди, дрібка солі, 6 ст. ложок цукру. Для крему: 300 г сметани, 1 ч. ложка розчинної кави, 1 яйце, 1 ч. ложка борошна, 7 ст. ложок цукру, 300 г масла. Сир змолоти (на м’ясорубці або блендером або перетерти через сито) розтерти зі сметаною і цукром, додати збuті у піну яйця, цукати, пудинг і родзинки, розтерти до однорідної маси. Мак запарити і тричі змолоти на м’ясорубці з горіхами, додати родзинки, цукати (цедру), цукор і збиті яйця, вимішати. Форму 28х34 см вистелити пекарським папером. Викласти макову масу, зверху – сирну, залити все шоколадною. Для шоколадної маси яйця збuти з цукром (міксером 5–6 хв), акуратно ложкою вимішати з просіяним борошном, какао і розпушувачем. Випікати 35–40 хв при 190 ºС. Остиглий корж перевернути на папір, посипаний цукром, і зняти з верхнього коржа папір. Для крему сметану розмішати з яйцем, кавою, борошном і цукром, заварити до густої маси, остудити. Збuти масло, по ложці додаючи заварну масу. Корж розрізати поздовж на 2 частини. На одну частину (маком догори) намазати крем. Зверху покласти другу частину (маком донизу). Верх і боки змастити кремом. Для прикраси можна взяти 50 г шоколаду, покласти у торбинку, розтопити у гарячій воді або мікрохвильовці, зрізати кутик і полити смужками.
Більше тут: https://willbeua.com/news/naikrashchii-pliatsok-velikodnii-prosto-megasmachnii-pechete-odin-korzh-a-otrimuiete-feierverk-smakiv-shokoladnii-biskvit-sirnii-mus-z-tsitrinovoiu-notkoiu-makovo-gorikhovii-prosharok-i-krem-z-led-vidchutnim_15373/?fbclid=IwAR17gF9nBMaROpOWvMcqKWVw_T8Faed8xVMp7QlvDsrP2rnQeNPsqQWd05I
© Все буде Україна
Комментариев нет:
Отправить комментарий